mjesto za top banner

4. TRAVNJA 2012. 22:03h

Predstavio se kao djelatnik Elektre i pokrao dvoje staraca

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nekoliko tisuća kuna "zaradio" je nepoznati muškarac koji je u ponedjeljak prevario dvoje staraca na širem području Zadra. Muškarac je prvo u Bibinjama došao u kuću 85-godišnje žene i predstavio se kao djelatnik Elektre te joj uzeo nekoliko tisuća kuna za račune, izvijestila je PU zadarska. 

Nakon toga je otišao u Novigrad i ondje se 78-godišnjaku također predstavio kao inkasator te od njega tražio da plati potrošnju električne energije do kraja godine. Starac mu je dao nekoliko tisuća kuna nakon čega je prevarant otišao bez da mu je ostavio račun. Policija traga za njim.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!