mjesto za top banner

28. TRAVNJA 2012. 16:25h

Predrag Matić: Registar branitelja objaviti će se prije ulaska u EU

Predrag Matić Fred, ministar branitelja

Foto

Hrvatska
0

Tekst

SPLIT - Registar branitelja bit će objavljen prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Najavio je to u Splitu ministar branitelja Predrag Matić. Najavio je i izmjene Zakon o pravima branitelja, a tada će se uzimati mišljenje i samih branitelja.

"Uvažit ćemo njihove primjedbe, njihove prijedloge, sve što se može i što je u okvirima objektivnog i normalnog, a pri tome mislim na materijalnu i gospodarsku situaciju u Republici Hrvatskoj", rekao je Matić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!