mjesto za top banner

23. SRPNJA 2012. 19:54h

Požar u Jagodnji Gornjoj: Vatra ugrozila kuće

Na žgarištu su vatrogasci, sprečavaju širenje požara

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Požar koji je poslijepodne planuo u Jagodnji Gornjoj ugrozio je kuće, u gašenju sudjeluje 18 vatrogasaca sa sedam vozila, a zatražena je i pomoć zračnih protupožarnih snaga, izvijestio je Vatrogasno operativni centar (VOC) Zadar.

Dojavu o tom požaru VOC je dobio u 17,20 sati. Na terenu su vatrogasci iz Zadra, Biograda i Benkovca, Stankovaca i Polače.

Gori nisko i visoko raslinje, kaže se u priopćenju Vatrogasno operativnog centra Zadar. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!