mjesto za top banner

14. SRPNJA 2012. 15:55h

Požar u blizini Drniša

U Leprovici proslavljeno 30 godina DVD-a

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Vatrogasno operativno središte (VOS) Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) zaprimilo je danas u 13,13 sati informaciju o požaru otvorenog prostora kod mjesta Biočić u blizini Drniša.

DUZS navodi kako gori trava i nisko raslinje te da u gašenju požara sudjeluju mjesne vatrogasne snage, ali da su na požarište upućena i 2 zračna traktora. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!