mjesto za top banner

22. TRAVNJA 2012. 10:28h

Potres jačine 4 stupnja po Richtaru sinoć zatresao Dubrovnik

Foto

Hrvatska
0

Tekst

 

Potres jačine 4 stupnja po Richteru pogodio je u subotu navečer prije ponoći šire dubrovačko područje. Epicentar potresa bio je sedam kilometara južno od Stoca u Bosni i Hercegovini.

Kako pišu dubrovački internetski portali, tlo se treslo u zapadnom dijelu Dubrovačko-neretvanske županije, a broji uznemireni građani potražili su pomoć na broju 112. Javljeno je i kako nitko nije ozlijeđen te da nije prouzročena materijalna šteta.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!