mjesto za top banner

31. SRPNJA 2015. 22:14h

POREZNA UPRAVA Nadzor fiskalizacije u cijeloj Hrvatskoj, posebno na Jadran

Fiskalna blagajna

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Ministarstvo financija - Porezna uprava objavilo je u petak kako u sklopu nastavka borbe protiv sive ekonomije, utaje poreza i nelojalne konkurencije pokre─çe novu nagradnu igra "Tra┼żi ra─Źune i ulovi kune".

Igra se odnosi na hrvatske gra?ane, kao i dvije nagradne igre za strane dr┼żavljane. Smisao je prijaviti lokaciju gdje je pla─çena neka roba ili usluga a za istu nije manifestiran ra─Źun.

U poreznoj upravi isti─Źu kako njihovi inspektori nastavljaju s nadzorom obveznika fiskalizacije u cijeloj Hrvatskoj, posebno na Jadranu, sedam dana u tjednu, 24 sata dnevno.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!