mjesto za top banner

18. TRAVNJA 2012. 12:19h

Porezna 'dijeli' Porine: Kandidati Maja Šuput, Gibonni, Thomposn

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Akcija Porezne uprave u kojoj se istražuje tko je i koliko zatajio od države, proširila se na i estradnjake. Naime, porezna češlja građane/ poduzetnike kojima knjige baš i ne odgovaraju realnom materijalnom odnosno imovinskom stanju. Tako je, nakon poduzetnika došla i do estradnjaka.

Kako je objavio Novi list, na meti su se našli Marko Perković Thompson, Neno Belan, Zlatan Stipišić Gibonni, Jelena Rozga, Maja Šuput, Marko Grubnić- Modni mačak. Na popisu je i nevjenčana supruga splitskog gradonačelnika Fani Horvat  koja je već odradila razgovor u splitskoj poreznoj. 

Uz nju, razgovor su odradili i neki od estradnjaka, a imovinu koju imaju, a koja je u nesrazmjeru s njihovim primanjima, pojašnjavali su pomoću roditelja ili pozajmicama od prijatelja. 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!