mjesto za top banner

23. KOLOVOZA 2015. 11:08h

POMORSKA NESREćA Talijanski turist poginuo u sudaru dva gumenjaka

Pomorska policija

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U pomorskoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 11,00 sati, na poziciji 500 do 600 metara zapadno od rta Madona sudarila su se dva gumenjaka, pri čemu je član posade U.U. (ro?en 1947. godine), talijanski državljanin trenutno preminuo od zadobivenih ozljeda, a članica posade E.M., supruga poginuloga, tako?er talijanska državljanka zadobila je tjelesne ozljede i medicinski je zbrinuta, priopćilo je Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture (MPPI).

MPPI navodi kako je u subotu preminuo i ronilac F.W. (ro?en 1953. godine), njemački državljanin, koji je sudjelovao u organiziranom ronjenju uz obale otoka Plavnika. Dodaje kako je ozlije?eni ronilac prebačen hitno u Valbisku na otok Krk oko 13.40 sati, kada su ga preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći Rijeka, no nažalost, nedugo potom ronilac je preminuo.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!