mjesto za top banner

16. OUJKA 2012. 16:02h

Policija kod Bajakova uhitila četrnaestero državljana Somalije

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Na području Apševaca, u zemljištu tzv. Apševačka brana, nedaleko od granice i graničnog prijelaza Bajakovo, policijska ophodnja sinoć je zatekla i uhitila četrnaestero državljana Somalije, priopćila je jutros PU vukovarsko-srijemska.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Hrvatske, zbog čega je doneseno rješenje o protjerivanju iz zemlje, određena zabrana ulaska i boravka u RH te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!