mjesto za top banner

29. SRPNJA 2012. 17:13h

Pojačan prema prema moru i unutrašnjosti

Naplatne kućice Lučko.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, posebice na dionici autoceste A1 između Karlovca i Zagreba, kolona je pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba oko kilometar, javio je Hrvatski autoklub u 15,45 sati.

Gust je promet i na autocesti A2 Zagreb-Macelj, a pred naplatom Trakošćan kolona je oko 200 metara.

Povremeno su zastoji na Krčkom mostu, Istarskom ipsilonu, duž Jadranske magistrale (D8) u blizinama turističkih središta, pa HAK moli vozače za strpljenje i upozorava da voze opreznije.

Zbog radova na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvica kod Koranskog mosta vozi se vrlo sporo u koloni, uz regulaciju prometa semaforima.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: Kaštel i Pasjaku oba smjera, Rupa na ulasku, te Macelj i Stara Gradiška na izlasku.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

(Hina)
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!