mjesto za top banner

23. KOLOVOZA 2015. 12:52h

POJAčANA KONTROLA Na ulazak u Hrvatsku iz Srbije čeka se satima

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Na graničnom prijelazu Bajakovo zbog pojačanog prometa na prijelaz iz Srbije u Hrvatsku čeka se oko četiri sata, a zadržavanja na prijelazu Horgoš s Ma?arskom su oko pet sati, priopćio je srbijanski MUP.

Na višesatno zadržavanje na granici Srbije i Hrvatske s tendencijom porasta, poglavito na autocesti E-70 Beograd - Zagreb-Ljubljana, ukazuju i izvješća Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Elektronički mediji sugeriraju putnicima da za izlaz iz Srbije ka Ma?arskoj i Hrvatskoj koriste alternativne granične prijelaze na kojima, prema podacima MUP-a Srbije, nema većih zadržavanja.

U AMSS navode da se na ulaz iz Hrvatske u Srbiju na prijelazu Bajakovo-Batrovci čeka oko pola sata.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!