mjesto za top banner

9. PROSINCA 2011. 14:17h

Poduzetnici iz Šri Lanke žele poslovati u Hrvatskoj

Tekst

Veleposlanstvo Šri Lanke u Beču, u koordinaciji s Konzulatom Šri Lanke u Republici Hrvatskoj, u Zagrebu je organiziralo manifestaciju u svrhu promicanja poslovne suradnje, izvjestili su u pripoćenju iz veleposlanstva.

Ta je manifestacija uslijedila nakon što je Veleposlanik Šri Lanke, Njegova Ekselencija A. L. A Azeez, predao svoje vjerodajnice predsjedniku Republike Hrvatske, gospodinu Ivi Josipoviću, a na događaju su sudjelovali predstavnici Gospodarske Komore, povezanih tvrtki, predstavnici ministarstava iz Zagreba, ali i Veleposlanici drugih zemalja u regiji.

Na manifestaciji su naglašene prednosti promicanja trgovine među Hrvastkom i Šri Lankom kao i razvijanje gospodarske suradnje dviju zemalja.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!