mjesto za top banner

1. LIPNJA 2011. 14:04h

Podstrana: Prijetio smrću vlasniku kafića Luda braća, nađen arsenal oružja

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 53-godišnjeg Marija B. iz Podstrane, koji je u ponedjeljak navečer u kafiću "Luda braća" u Podstrani, iz policiji još uvijek nepoznatog razloga, zaprijetio smrću 25-godišnjem vlasniku tog kafića Mladenu B.

Vikao je: "Ubit ću te!"

U sklopu istraživanja policija je pretražila kuću 53-godišnjeg Marija B. u kojoj je pronašla "pozamašan" arsenal oružja koje je nezakonito posjedovao.

Našli su mu i oduzeli dva revolvera, dvije lovačke puške, plinski pištolj, šest sablji, jedan mač i četiri noža.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!