mjesto za top banner

30. TRAVNJA 2012. 09:06h

VIDEO: Plitvice: Ugašen požar u restoranu Lička kuća

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U restoranu Lička kuća u Nacionalnom parku Plitvička jezera danas u 6.55 sati izbio je požar, koji je lokaliziran oko 8.55.

U tijeku je sanacija požarišta, a na terenu su vatrogasci JVP-a Plitvička jezera, DVD-a Rakovica i Vatrogasne postrojbe u gospodarstvu NP-a Plitvička jezera.

Požar je navodno izbio u gornjem dijelu restorana koji je većinom građen od drveta pa se vatra proširila vrlo brzo. Doznajemo da nitko nije ozlijeđen.

Na mjestu događaja je tridesetak radnika, zaposlenika ovog poznatog restorana, te ravnatelj Branislav Šutić.

Sezona u Nacionalnom parku neslavno je započela. Prije samo dva dana u drugom ugostiteljskom objektu pokraj jezera Kozjak dogodilo se ubojstvo u kojem je dugogodišnji radnik ubio kolegu sezonca.

Lička kuća poznati je restoran na Plitvicama sagrađen 1972. godine, razrušen u Domovinskom ratu te potpuno obnovljen prije devet godina.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!