mjesto za top banner

18. KOLOVOZA 2015. 12:23h

Petorica Slovaka na Jadranu krali vanbrodske motore

Gruž

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Petoricu Slovaka omiška je policija pritvorila zbog sumnje da su na području Omiša, Dugog Rata i Jesenica s brodova ukrali tri vanbrodska motora, ukupne vrijednosti oko 22 tisuće kune.

Protiv slovačkih lopova podnesene su kaznene prijave te su pritvoreni, priopćili su u utorak iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave.

Ukradeni vanbrodski motori su prona?eni i vraćeni vlasnicima.

 

 

  • Intervju: Mirna itum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu itum, proelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonaelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveuilina profesorica, lanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojinice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebakog holdinga inila se kao idealna osoba za tu politiku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pria o svom ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ija je lanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dunosti.

  • Intervju: Mirna itum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vie od 6 milijuna puta!