mjesto za top banner

15. SRPNJA 2012. 15:44h

Otočac: Nepoznati počinitelji sinoć otuđili još neutvrđenu količinu novca

Uhićenje u Ilici

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Na autocesti A1 u smjeru Splita, na benzinskoj postaji odmorišta Janjče (Otočac) jučer su, oko 22,35 sati, dvojica maskiranih muškaraca počinila razbojništvo nad zaposlenicima jednog trgovačkog društva iz Gospića te otuđila za sada neutvrđeni novčani iznos, priopćila je ličko-senjska policija.

Policija traga za nepoznatim počiniteljima, protiv kojih će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!