mjesto za top banner

8. KOLOVOZA 2012. 16:06h

Otkriven kradljivac iz Oštra i Črišnjeva

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Riječki policajci uhitili su 27-godišnjaka koji je od 30. lipnja do 16. srpnja počinio više provala.

Provalio je u kombi mađarskih registracija u Oštru pokraj Kraljevicu iz kojega je ukrao odjeću, dvije auto navigacije, mobitel te novac u vrijednosti oko 6000 kuna.

U auto-kampu Oštro provalio je i u slovensku kamp kućicu iz koje je odnio dva fotoaparata, mobitel i zlatni nakit čija se vrijednost procjenjuje na 7200 kuna.

Nakon Oštra, prebacio se u uvalu Črišnjeva gdje je iz parkiranog automobila pokrao novčanik s osobnim dokumentima, karticama i novcem i oštetio riječanina za oko 1000 kuna.

Provalio je i u automobil slovenskih državljana te im ukrao novčanike i oštetio ih oko 7200 kuna.

Zbog navedenih kaznenih djela teške krađe 27-godišnjak se kazneno prijavljuje Općinskom
državnom odvjetništvu u Rijeci, javlja PU primorski-goranska.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!