mjesto za top banner

10. KOLOVOZA 2012. 16:56h

Oriovac: Dvojica maskiranih pljačkaša opljačkala novčarsku ustanovu

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U petak oko 12.05 sati dvije naoružane maskirane osobe ušle su u novčarsku ustanovu u Oriovcu gdje su uz prijetnju oružjem razoružali zaštitara te od zaposlenica uzele veći novčani iznos, dok je treća osoba bila vani.

S mjesta događaja udaljili su se automobilom. Policija je u šumskom području pronašla zapaljeni automobil. Ozljeđenih nije bilo. Policija nastavlja potragu za pljačkašima.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!