mjesto za top banner

30. STUDENOG 2011. 16:00h

Odvjetnik ubojica u vrijeme zločina bio u kokainskoj psihozi

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Protiv odvjetnika Darka Zadre (47) podignuta je optužnica zbog ubojstva Jakše Denicha (32) u kladionici Fortuna na zagrebačkoj Trešnjevci, ugrožavanja života dviju osoba te posjedovanja 3,27 grama kokaina, nađenih kod njega dan nakon ubojstva.

Zadro se tereti da je 14. rujna u 12.24, u neubrojivom stanju, u kokainskoj psihozi, ušao u kladionicu u Trakošćanskoj 2 te iz revolvera ubio Denicha, koji je ispunjavao listić. Ugrozio je život jedne zaposlenice te dostavljača robe, kojega je okrznuo hitac po ruci, a koji su bili u kladionici.

Zadro, navodi zagrebačko tužiteljstvo, nije bio sposoban shvatiti značenje svojih postupaka ni vladati svojom voljom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!