mjesto za top banner

26. SVIBNJA 2012. 12:10h

Od idućeg tjedna cijene goriva ponovno niže

Q Max goriva stigla na Petrol

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Dobre vijesti za vozače. Prema neslužbenim informacijama, goriva bi trebala pojeftiniti i idućeg tjedna, treći put u nizu.

Očekuje se da će cijena benzina biti manja za 22 lipe, a dizela između 13 i 16 lipa.

Podsjetimo, cijene se određuju svaka dva tjedna, temeljem Pravilnika o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata.

Promjena ovisi o kretanju cijena na mediteranskom tržištu i tečaju američkog dolara, a mogu se mijenati za maksimalno tri posto.

(Media Servis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!