mjesto za top banner

18. TRAVNJA 2012. 20:35h

Novi ministar prometa: Hajdaša za pajdaša

Siniša Hajdaš Dončić (34) službeni je kandidat zagorskog SDP–a za župana, izabran na sjednici Županijskog odbora stranke.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nakon što je potvrđen u Saboru novi ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić najavio je svoje prve poteze. Snimanje stanja u resoru, a svim šefovima javnih poduzeća pod njegovom nadležnošću, koji ne budu mogli pratiti njegov tempo i zahtjeve, loše se piše.

- Čekam analizu, od svih direktora i ravnatelja koji su izabrani. Čekam jednostavno njihovu viziju. Ono što mi je vrlo važno je želim vidjeti koliko njih će stvarno sagorjeti sa idejom o poduzećima, a koliko njih neće moći pratiti tempo. I onda će izgorjeti", poručio je novi ministar i nasljednik Komadine.

Imenovanje novog ministra za Media servis je komentirao predsjednik Ivo Josipović.

- Svakom ministru naravno uvijek želim puno uspjeha i puno trenutaka kad će se moći pohvaliti s onime što je napravio. Ja ga poznajem, mislim da se radi o mladom i sposobnom čovjeku. Uvijek se s jednom dozom humora i zadovoljstva prisjećam njegovog izbornog slogana: Hajdaša za Pajdaša. Ako ništa, to jamči da imamo jednog duhovitog čovjeka na mjestu ministra- istaknuo je Josipović. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!