mjesto za top banner

ZBOG KLEVETA

20. LIPNJA 2008. 15:29h

Nepravomoćno osuđen novinar Tihomir Dujmović

Inače ozbiljan političar Slaven Letica sjajno se zabavio, kako je sam rekao, na Novom Zelandu gdje je glumio hobita.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U postupku protiv Dujmovića svjedočili su Milorad Pupovac, Slaven Letica i Večernjakova novinarka Mladenka Šarić.

Općinski sud u Zagrebu nepravomoćno je osudio Tihomira Dujmovića, kolumnista Večernjeg lista za iznošenje kleveta i laži o Milki Savić, kandidatkinji za sutkinju Vrhovnog suda RH.

U postupku protiv Dujmovića svjedočili su Milorad Pupovac, Slaven Letica i Večernjakova novinarka Mladenka Šarić.

Dujmović je nepravomoćno osuđen kaznom od 40 dnevnih osobnih dohodaka što, u njegovom slučaju, ukupno iznosi oko 6.000,00 kuna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!