mjesto za top banner

2. TRAVNJA 2012. 13:36h

Neoprezno rukovao zračnom puškom pa si propucao stopalo

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Umjesto papirnate mete, 28-godišnjak  iz Gornje Vlahinićke zračnom je puškom pogodio vlastito stopalo. Ozljede ga je koštalo nestručno rukovanje puškom, a nesretni se slučaj dogodio u petak oko 10.30 sati, izvještava policija. 

- Napunjenu pušku okrenuo je prema tlu i izvršio okidanje te si propucao stopalo, pojasnili su iz PU sisačko-moslavačke. 

Mladić je prevezen u sisačku Opću bolnicu, a puška mu je oduzeta te je prekršajno prijavljen po Zakonu o oružju.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!