mjesto za top banner

26. TRAVNJA 2012. 10:17h

Našice: Ubojstvo i pokušaj ubojstva u kafiću

Foto

Hrvatska
0

Tekst

NAŠICE- U kafiću u Jelisavcu kod Našica, sinoć nešto prije 23 sata dogodilo se ubojstvo i pokušaj ubojstva, izvijestila je glasnogovornica osječke policije Ivana Delač...

"Provedenim kriminalističkim istraživanjima, osnovano se sumnja da je 52-godišnjak s našičkog područja. Sinoć je u mjestu Jelisavac oko 22.50 sati vatrenim oružjem usmrtio 49-godišnjaka, dok je 50-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Počinitelj je predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave", rekla je Delač. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!