mjesto za top banner

7. RUJNA 2013. 11:20h

NAPAD NA TRI POLICAJCA Vukovar nakon utakmice nije mirovao

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Sinoć poslije ponoći skupina od desetak osoba fizički je napala tri vukovarska policajca u središtu grada. Neslužbeno se iz policije doznaje da je do napada došlo u samome središtu grada i da su policajci zadobili lakše tjelesne ozljede, piše Večernji list.

Navodno je kriminalističkom obradom obuhvaćeno desetak osoba koje su s područja grada Osijeka. Iz policije navode da se najvjerojatnije radi o dečkima koji su u Vukovar došli gledati nogometnu utakmicu Hrvatska – Srbija koja se igrala u Beogradu.

Iz PU su potvrdili ovaj incident navodeći da će uskoro, nakon što prikupe sve informacije, medijima poslati i službeno priopćenje. Za sada nije poznato ima li zabilježenih još ikakvih incidenata tijekom protekle noći.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!