mjesto za top banner

16. LIPNJA 2010. 07:49h

Nakon vrućina od sljedećeg tjedna zahlađenje

Ona može sve,pisati poruke i držati kišobran.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nakon tjedan dana ljetnih vrućina i sunca već krajem ovog vikenda i početkom sljedećeg tjedna Hrvatsku će opet zahvatiti nešto hladnije vrijeme praćeno kišom.

Sedmodnevna prognoza Državnog hidrometerološkog zavoda za Zagreb već u nedjelju predviđa kišu i oblake te temperaturu između 13 i 16 stupnjeva Celzija, a u ponedjeljak će se temperatura spustiti za još dva stupnja.

Hladnije će biti i na Jadranu. Prognoza za Split predviđa poluoblačno s kišom i temperaturom između 16 i 21 stupnja.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!