mjesto za top banner

20. LIPNJA 2012. 16:30h

Na obali Kupe pronađena plantaža marihuane

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su otkrili plantažu indijske konoplje koju je 36-godišnji Siščanin posadio na obali rijeke Kupe.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je početkom svibnja na obali rijeke Kupe na sisačkom području muškarac posadio te uzgojio 19 stabljika indijske konoplje. Prošlog su ga tjedna u obilasku nasada zatekli i uhitili policijski službenici. Stabljike visine od 12 do 180 centimetara su oduzete. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!