mjesto za top banner

20. TRAVNJA 2012. 12:27h

Na NOB-ovom spomeniku u Šibeniku osvanuli ustaški simboli

Šibenik

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Oko 10 sati šibenska policija započela je sa istragom o počiniteljima vandalizma na spomen parku Šubićevac u Šibeniku.

Naime, na spomeniku Radi Končaru i na spomenicima mrtvim vojnicima NOB-a ispisani su nacistički znakovi tj. svastike te ustaško slovo "U".

Sve se događalo vjerojatno pod okriljem noći, a susjedi koje smo zatekli u blizini spomen parka Šubićevac su nam rekli da dosad obvakvih vandalizama nije bilo.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!