mjesto za top banner

12. SRPNJA 2012. 13:45h

Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac potukla se dva vozača kamiona

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jučer oko 16 sati na graničnom prijelazu u Slavonskom Šamcu su se dvojica vozača kamiona, državljani Bosne i Hercegovine u dobi od 33 i 34 godine verbalno i fizički sukobili. Policija je obojicu uhitila zbog narušavanja javnog reda i mira te im je uručena kazna.

U noći sa 5. na 6. srpanj u Slavnoskom Brodu je nepoznati kradljivac ukrao Wheeler Cross crveno sive boje, vlasništvo 36-godišnjaka. Motor je bio star dvije godine i zaključan na stubištu stambene zgrade. Materijalna šteta nije poznata, ali se procijenjuje na nekolko tisuća kuna.

Policija je danas oko 7 sati u mjestu Batrina uhvatila 32-godišnjaka iz Nove Gradiške koji je vozio automobil Citroen 138 kilometara na sat na mjestu gdje je vožnja ograničena na 70. Vozaču je uručen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!