mjesto za top banner

17. STUDENOG 2011. 13:50h

Mrkopolje: Policija kod 52- godišnjaka našla arsenal oružja

Palestinski borci Jeruzalemskih brigada, vojnog krila organizacije Islamski džihad.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Zajedničkom akcijom delničke policije i policijskih službenika Odjela organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom s područja Ravne Gore zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.

Kod ovog je 52-godišnjaka u obiteljskoj kući na području Mrkoplja pronađena poluautomatska snajperska puška s pripadajućim spremnikom, više od 1 200 komada različitog streljiva, revolver, prigušivači, cijevi te drugi dijelovi oružja. 

Utvrđeno je kako je tijekom više godina nabavljao i neovlašteno posjedovao navedeno oružje i streljivo. Oružje mu je oduzeto, a slijedi mu i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!