mjesto za top banner

22. KOLOVOZA 2015. 21:04h

MORH Kadetkinja umrla u vojarni Hrvatskog vojnog učilišta Petar Zrinski

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U vojarni Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) "Petar Zrinski" u Zagrebu, u subotu je, u ranim jutarnjim satima prona?ena smrtno stradala kadetkinja Oružanih snaga RH, objavilo je na svojim mrežnim stranicama Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH).

Riječ je o 22-godišnjoj kadetkinji M.ć., pripadnici treće godine Kadetske bojne HVU-a, koja je pristupila u Oružane snage RH 2012. godine.

Djelatnici Kriminalističke Vojne Policije provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvr?ivanja svih okolnosti nastanka ovog nesretnog doga?aja, navodi MORH.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!