mjesto za top banner

KUPNJA OD 6,6 MLRD. DOLARA

19. SIJENJA 2007. 15:48h

Morgan Stanley kupuje CNL

Tekst

Morgan Stanley, najveći investitor u sektoru nekretnina me?u tvrtkama na Wall Streetu, kupit će CNL Hotels & Resorts Inc.

Time će Stanley obogatiti svoj portfelj za osam luksuznih hotela i odmarališta diljem Amerike, a dogovor je vrijedan 6,6 milijardi dolara. Morgan Stanley Real Estate platit će 20,50 dolara po dionici CNL-a, a preuzet će i dugove kompanije, piše Poslovni dnevnik.

T.K.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!