mjesto za top banner

30. SRPNJA 2012. 09:20h

Moguće gužve i zastoji duž jadranske obale

Gužve na naplatnim kućicama

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Na glavnim cestovnim pravcima promet je umjeren i vozi se bez posebnih ograničenja, no tijekom dana moguće su gužve i zastoji duž jadranske obale na prilazima turističkih gradova i mjesta, središnjoj Istri, trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikle (I. skupina). Jak vjetar puše i na autocesti A6 Bosiljevo-Kikovica, između Kikovice i tunela Tuhobić.

Na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvica kod Koranskog mosta zbog radova vozi se uz regulaciju prometa semaforima. Tijekom dana, u vrijeme gušćeg promet mogući su zastoji.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Pasjak, a svi trajekti plove redovito, javlja HAK. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!