mjesto za top banner

14. SVIBNJA 2012. 14:12h

Milinović predao 700 potpisa za svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a

Darko Milinović

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Darko Milinović predao je danas oko 700 potpisa za svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a. Milinović je tako prvi od kandidata koji je to učinio. Svoje potpise ostali kandidati, Jadranka Kosor, Tomislav Karamarko, Milan Kujundžić i Ivan Domagoj Milošević moraju predati do 19. svibnja. 

Milinović još nije obišao sve županije i prikupio potpise u njima, no s obzirom na to da ih ima dovoljno, odlučio je i prvi službeno postati kandidat za čelnika oporbene stranke.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!