mjesto za top banner

30. OUJKA 2012. 17:27h

Milinović o prijedlogu J. Kosor: To je očajnički potez gubitnika

Darko Milinović i Mladež HDZ-a

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Protukandidati Jadranke Kosor nisu oduševljeni njenim prijedlogom da se šef stranke bira do 1. srpnja, a da se vodstvo stranke bira 20. svibnja. 

Najoštrije je reagirao Darko Milinović, nazvavši to očajničkim "potezom gubitnika", prenosi Večernji.hr.
Tvrdi kako je pokušaj da duže ostane na položaju predsjednice stranke te kako nije demokratski mijenjati pravila izbora. S time su se složili Ivan Domagoj Milošević, Milan Kujundžić i Drago Prgomet koji ovaj pokušaj naziva kršenjem statuta. 

Tomislav Karamarko smatra kako predugi rok do izbora samo šteti stranci.
- Podržavam inicijativu jedan član jedan glas i žao mi je što je pokrenuta inicijativa predložena tek sada i to kao alat za prikupljanje jeftinih političkih poena.- piše u priopćenju.

Milinović je zatražio hitnu sjednicu Predsjedništva stranke, a u priopćenju piše kako su njegov prijedlog poduprijeli Ivan Jarnjak, Božidar Kalmeta, Ivan Šuker, Andrija Hebrang, Gordan Jandroković, Katarina Fuček, Branko Vukelić, Marina Matulović Dropulić, Davor Stier, Petar Selem i Jasen Mesić.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!