mjesto za top banner

26. TRAVNJA 2012. 15:21h

Milinović: Dokument koji se pojavio je falsifikat, smještaju mi...

Darko Milinović i Mladež HDZ-a

Foto

Hrvatska
0

Tekst

 Bura u HDZ-u na svim frontovima. Je li Darko Milinović primio više novca od onog što je priznao? "Dokument koji se pojavio je falsifikat", istaknuo je kandidat za predsjednika stranke...

"Ušli smo u drugo poluvrijeme utakmice za predsjednika stranke i dokument kojeg ste vidjeli je neautentičan i falsifikat. I danas tvrdim da sam preuzeo 70.000 kuna donacije iz legalne stranačke blagajne. Ako bi se pobliže pozabavili s tim dokumentom, onda bi sami uvidjeli da sam potpisao nešto, a da je nakon toga prepravljano i nadopisivano nešto drugo", kaže Milinović te dodaje kako iznosi nadopisivani.

Upire prstom u obavještajno podzemlje. Ne želi izravno odgovoriti na pitanje podmeće li mu Karamarko...

"Grafološko testiranje zatražila je stranka, bez mog znanja. Da su mene pitali, rekao bi nema potrebe, moji su potpisi autentični. Nije na meni da otkrivam iznos, tko je i na koji način dopisivao i mijenjao, što se jasno vidi iz tog dokumenta. Očito sam prepoznat kao favorit pa su počele i ovakve igre. Ovo mi sliči na rukopis obavještajnog podzemlja", rekao je Milinović te ponovio kako ne zna tko bi to mogao biti.

Dodao je tek da se slaže sa svojom kolegicom i predsjednicom stranke Jadrankom Kosor da se moraju kazniti oni koji su imali posla s crnim fondovima...

"Svatko tko je uzimao u vlastiti džep mora odgovarati. Također, svatko tko je u određenom trenutku imao saznanja da je postojao nekakav crni fond i nije to prijavio, mora odgovarati", zaključio je Milinović. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!