mjesto za top banner

30. TRAVNJA 2012. 15:34h

Milanović: Svako daljnje odlaganje neugodnih poteza bilo bi neodgovorno

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Predsjednik Vlade Zoran Milanović uputio je čestitku hrvatskim građanima u povodu Međunarodnog praznika rada...

Premijer je istaknuo kako su prije nekoliko mjeseci preuzeli upravljanje zemljom opustošenom krizom, neprovođenjem reformi i ponašanjem zbog kojeg se danas vode sudski procesi te da su s tim ciljem dužni donositi i teške odluke koje će se nepovoljno odraziti na već iscrpljeni standard građana. Ipak, naglasio je kako Vlada čini sve da stvori preduvjete za gospodarski rast koji je jedino jamstvo ne samo očuvanja radnih mjesta, nego i otvaranja novih.

"Razumijemo zamor i nestrpljenje hrvatskih građana od kojih se uvijek tražilo samo odricanje. S druge strane, svako daljnje odlaganje neugodnih poteza bilo bi ne samo neodgovorno, već i nepošteno i pogrešno, a naposljetku i neuspješno kupovanje vremena koje je već gotovo isteklo. Odlučni smo u tome da vratimo radniku i radu dostojanstvo i položaj koji zaslužuju, a hrvatsko gospodarstvo postavimo na zdrave temelje, kao jedini put do boljeg života svih, radnika, umirovljenika i onih koji svoje pravo na rad još nisu ostvarili ili su u ovim teškim godinama izgubili radna mjesta", izdvojio je Milanović te u ime Vlade, svim hrvatskim građanima čestitao 1. svibanj, Praznik rada. (Mediaservis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!