mjesto za top banner

2. LIPNJA 2012. 13:13h

Milanović: Srce dobrih promjena (SDP) kuca već godinama

Foto

Hrvatska
0

Tekst

"Srce dobrih promjena (SDP) kuca već godinama", rekao je na Konvenciji stranke Zoran Milanović. Kaže da će za promjene koje slijede trebati hladan sjevernjački razum ali i južnjačka energija, ingenioznost i pravo na grešku.

"A to je Hrvatska. Kao malo koja država u Europi. Tako mala, a tako različita. Tako regionalno drugačija jedna od druge. Pogledajte samo te dijagonale - Istra, Slavonija, Međimurje, Dubrovnik. Nema tako male države po broju ljudi i po broju kvadratnih kilometara u kojoj postoje tolike kulturološke, regionalne, klimatske i kulinarske razlike kao što je Hrvatska. U Europi je nema", poručio je Milanović u svom govoru.

(Media Servis)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!