mjesto za top banner

15. LIPNJA 2012. 10:25h

Međimurje: Flash krimi

Policija RH

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Jučer je od 9.30 do 15.30 sati u Pribislavcu nepoznati provalnik provalio u obiteljsku kuću i ukrao zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Jučer od ponoći do 7 sati u Kotoribi nepoznati je kradljivac sa kafića iz Kotoribe ukrao nadzornu kameru. Potom je provalio u kafić i ukrao novac i televizor. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 13. na 14. lipnja u Podturnu nepoznati je provalnik provalio je u trgovinu i ukrao novac, cigarete i suhomesnate proizvode. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!