mjesto za top banner

5. LIPNJA 2012. 10:01h

Međimurje: Flash krimi

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Nepoznati počinitelj je u ponedjeljak 4. lipnja tijekom dana u Ulici Zrinskih u Štefancu ušao u pomoćnu prostoriju u sklopu obiteljske kuće odakle je ukrao originalni ključ za kuću. Zatim je iz kuće ukrao prijenosno računalo i digitalni fotoaparat, javlja PU Međimurska. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

U Čakovcu je tijekom noći s 3. na 4. lipnja iz rezervoara za gorivo nekoliko teretnih automobila javnog poduzeća iz Čakovca ukradena nafta. Zatim je provaljeno u skladište poduzeća i otuđeno nekoliko kanistra s benzinom. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Iste noći je u Kuršancu, u Glavnoj ulici, provaljeno u školu iz koje je ukraden novac i fotoaparat. Lopov je namjeravao ukrasti i radio kasetofon te DVD player, ali ih na kraju nije uzeo.

U Donjoj Dubravi na Trgu Republike je u razdoblju od 1. do 4. lipnja provaljeno u ambulantu i zubnu ordinaciju. Nepoznati lopov odnio je novac, a šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!