mjesto za top banner

21. SVIBNJA 2012. 11:30h

`Ludi` vikend: Pijana 25-godišnja vozačica sletjela u odvodni kanal

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U subotu navečer dogodila se prometna nesreća između Gunjavaca i Adžamovaca u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Nesreća se dogodila jer je 25-godišnjakinja zbog prevelike brzine u zavoju ulijevo izgubila nadzor nad autom te udarila u betonski most i sletjela u odvodni kanal.

Osim 25-godišnje vozačice ozljede je zadobio i 25-godišnji suvozač te su oboje na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Alko-testom je utvrđeno da je vozačica u krvi imala 1,39 promila alkohola.

 

U nedjelju u podnevnim satima dogodila se prometna nesreća u Starom Petrovom koju je skrivio vozač s 3,20 promila alkohola u krvi. 

Do nesreće je došlo jer se 48-godišnjak prilikom vožnje nije držao strane kretanja, već je skrenuo na kosinu kanala i pritom udario u prometni znak i kolni ulaz. U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Alko-testom je u organizmu 48-godišnjeg vozača utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 3,20 promila.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!