mjesto za top banner

24. KOLOVOZA 2015. 13:43h

Lovac nespretno pao pa puška opalila - njega ozlijedila, a psa usmrtila

Policija

Foto

Hrvatska
0

Tekst

U splitskoj je bolnici u nedjelju hospitaliziran muškarac koji je ozlije?en u lovu u Dalmatinskoj zagori, no kako se doznaje u KBC Split ne radi se o ozbiljnijim ozljedama, a policija tvrdi kako je lovac sam sebe ozlijedio.

Ozlje?ivanje muškarca (59) se dogodilo oko 8,30 sati u Primorskom Docu gdje se nalazio u lovu. Za sada se pretpostavlja da je ozljede zadobio kada je u jednom trenutku pao, te je tom prilikom nehotice ispalio streljivo iz svoje puške.

Prilikom pada je lovac je slomio ruku, zbog čega je zadržan na liječenju u splitskoj bolnici, a streljivo iz puške pogodilo je i na mjestu usmrtilo njegova psa.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!