mjesto za top banner

22. SRPNJA 2012. 20:51h

Lokaliziran požar kod Žitnića, gori na području Raštane Donje

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Požar kod Žitnića na području Moseća koji je počeo 21. srpnja oko 22.30 sati lokaliziran je danas u 18:14 sati, javlja DUZS.  Prema prvim podacima izgorjelo je oko 38 ha trave i niskog raslinja. Požar je gasilo 10 vatrogasaca s 4 vatrogasna vozila te iz zraka 3 kanadera.

Oko 17 sati ugašen je požar na području Radonića. Izgorjelo je oko 12 ha trave i niskog raslinja. Požar je gasilo ukupno 11 vatrogasaca s 3 vatrogasna vozila. Također je ugašen i požar u zaseoku Krnići Donji kod Konjevrata.

U Zadarskoj županiji oko 17 sati ugašen je požar na području Kožlovac kod Benkovca. U tijeku je gašenje požara na području Islama Grčkog. Gori trava i nisko raslinje. Požar gase vatrogasci i dva kanadera. Gori i na području Raštane Donje u čijem gašenju sudjeluju također dva kanadera.

 

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!