mjesto za top banner

14. SVIBNJA 2010. 16:04h

Lika-Online.com – news portal posvećen Ličko-senjskoj županiji

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Portal Lika-Online.com započeo je kao klasični ''news'' portal s vijestima iz Like i okolice.

Danas gotovo da više ne postoji vijest koja se dogodila u ličko-senjskoj županiji, a da to lika-online.com nije objavila.

Portal će pratiti sva događanja u Lici i županiji, ali otvarati i vlastite teme, reportaže, pokretati razne pokrete za bolju i uspješniju Liku.

Kako navodi glavni urednik portala Hrvoje Jurković, portal će biti maksimalno objektivan, a svoje mjesto na portalu će pronaći i obični građani.

Danas, svega nekoliko tjedana od početka rada portal je postao najposjećenija web stranica u ličko-senjskoj županiji i spada u sami vrh regionalnih stranica u Hrvatskoj.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!