mjesto za top banner

21. LIPNJA 2012. 13:17h

Lesar: Od presude Čačiću za prometnu nesreću ne očekujem ništa!

Dragutin Lesar: Utakmica je bila fenomenalna, od naše taktike do odnosa igrača na terenu. S Poljacima ne treba kalkulirati, idemo na pobjedu.

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Suđenje prvom potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću za izazivanje prometne nesreće u Mađarskoj u kojoj je poginulo dvoje ljudi, komentirao je predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar...

"Smijenjujući ministricu Holy premijer Milanović je ljestvicu podigao visoko. Očito zbog toga da je neki ne mogu preskočiti, a da se drugi mogu provići ispod. Od presude u Mađarskoj ne očekujem ništa", rekao je Lesar. (Mediaservis)

>>>suda Čačiću za prometnu nesreću u Mađarskoj - 29. lipnja!

>>>Mirela Holy: Zbog prometne nesreće Čačić uopće nije trebao biti član Vlade!

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!