mjesto za top banner

10. OUJKA 2012. 10:45h

Kumrovec: 21- godišnji mladić poginuo zbog brze vožnje

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Dvadesetogodišnji mladić smrtno je stradao zbog slijetanja osobnog vozila na cesti 205 kod Jezera Klanječkog prema Kumrovcu u Hrvatskom zagorju.

U slijetanju automobila Alfa Romeo na cesti prema Kumrovcu poginuo je Antun Kolman (20) iz Trstena, dok je Nenad Koloman iz istog mjesta, s teškim ozlijedama prevezen u Tramatološku bolnicu u Zagreb.

Prometna nesreća, u kojoj je mladić izgubio život, a teške ozljede zadobio 35-godišnjak koji se nalazio u vozilu, dogodila se oko 1,30 sati, izvijestila je krapinsko-zagorska Policijska uprava.

Najvjerojatniji uzrok ove nesreće jest brza vožnja zbog koje je vozilo sletjelo s ceste.

Policija nastoji utvrditi tko je upravljao vozilom.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!