mjesto za top banner

26. LIPNJA 2012. 13:56h

Koprivničanin policiji predao pravi arsenal oružja

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Koprivničko-križevačka policija objavila je kako je građanin s koprivničkog područja jučer odlučio predati oružje i streljivo koje je nezakonito posjedovao....

Tako je dragovoljno predao četiri ručne bombe, dvije automatske puške, pištolj, deset nabojnika i 830 komada raznog streljiva.

Policija i dalje poziva građane da se pridruže u akciji 'Manje oružja - manje tragedija' za sigurniju budućnost bez oružja. Preporučeno je da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 i pričekaju dolazak policijskih službenika.

Akcija se organizira u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj u Hrvatskoj, a kampanja se financira iz EU regionalnog projekta SEESAC potpora aktivnostima kontrole oružja na području zapadnog Balkana. (Mediaservis))

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!