mjesto za top banner

12. TRAVNJA 2012. 11:01h

Kod Virovitičana pronađen duhan vrijedan 100 tisuća kuna

Policija RH

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Zbog ilegalne trgovine duhanom kazneno su prijavljena dvojica muškaraca iz dva mjesta kraj Virovitice kod kojih je u srijedu pronađen duhan čija se vrijednost na ilegalnom tržištu procjenjuje na više od 100 tisuća kuna.

Naime, policija je kod 53-godišnjeg Z. B. iz Golog Brda i 57-godišnjeg M. B. iz Špišić Bukovice pronašla i privremeno oduzela 1186,9 kg osušenog duhana u listu, 120,4 kg rezanog duhana, dva metalna električna stroja za rezanje duhana i uređaj za prešanje duhana.

Završenim kriminalističkim istraživanjem protiv navedenih osoba slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela Nedozvoljene trgovine Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, javlja PU virovitičko-podravska.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!