mjesto za top banner

19. SIJENJA 2011. 13:03h

Kod Solinjanina pronađena kućna plantaža marihuane

Foto

Hrvatska
0

Tekst

 Pravi mali laboratorij za uzgoj marihuane pronašli su policijski službenici u obiteljskoj kući u Solinu koju koristi Marko K. (23). U garaži je pronađeno 18 posuda sa 24 stabljike kanabisa, visine od 15 do 30 centimetara, folija, plastična prskalica za vodu, žarulja s produžnim kabelom i vreća sredstva za ishranu biljaka od 20 litara. Pretraga je izvršena na temelju sudskog naloga, a Marko je nakon ispitivanja pušten. Bit će kazneno prijavljen redovitim putem.

U ponedjeljak u Solinu, nedaleko od zatvora Bilice, policija je zaustavila osobno vozilo Renault u kojemu su bili Goran G. (32) iz Kaštel Gomilice, Sreten U. (32) iz Kaštel Lukšića i Jurica M. (26) iz Kaštel Novog. Privedeni su, a u utorak je pretraženo vozilo u kojem je pronađeno 1074 grama marihuane. Privedeni su istražnom sucu koji im je odredio pritvor.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!