mjesto za top banner

20. SRPNJA 2012. 10:56h

Kod Slivnog u prometnoj nesreći život izgubilo dvoje Slovenaca

Foto

Hrvatska
0

Tekst

Dvije su osobe smrtno stradale, a jedna je lakše ozlijeđena u jučerašnjoj prometnoj nesreći u mjestu Duboka u općini Slivno, izvijestila je danas Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Dvadesetogodišnji državljanin Njemačke upravljajući automobilom njemačkih nacionalnih oznaka iz smjera Kleka prema Opuzenu, dolaskom do mjesta Duboke prilikom skretanja oduzeo je prednost motociklu slovenskih nacionalnih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera.

U ovoj prometnoj nesreći 53-godišnji vozač i 42-godišnja putnica na motociklu, oboje državljani Slovenije, smrtno su stradali dok je vozač automobila lakše ozlijeđen.

Tijekom današnjeg dana 20 godišnji državljanin Njemačke bit će ispitan u nadležnom Državnom odvjetništvu u Dubrovniku. (Hina)

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!